femme! gelnagels

            


Femme! nagelstudio plaatst gelnagels.
Hoe gaat dit te werk?

Eerst wordt er een tipje geplaatst. Daarna wordt deze weggevijlt tot net boven de nagelplaat. Deze tipjes bieden geen stevigheid en is alleen bedoelt voor de verlenging. Als u dus geen eigen natuurlijke (lange) nagel van uzelf heeft wordt deze techniek toegepast. Heeft u een eigen smalle witte rand aan uw nagel dan kan er gewerkt worden met een sjabloon. 
Na plaatsing van een van deze twee soorten verlenging  wordt de gel laag voor laag aangebracht.

Na het aanbrengen van de gel wordt deze uitgehard onder een speciale UV-lamp.

Gelnagels kunnen gemaakt worden met een witte smileline die ook wel  “french manicure” wordt genoemd , of met een mooie gekleurde smileline, de kleurkeuze hierin is groot.

Gelnagels zijn in verhouding tot acrylnagels zachter en flexibeler.Tevens oogt de gelnagel door zijn transparante kleur wat natuurlijker dan een acrylnagel.

Het is aan te raden om gelnagels goed te onderhouden, dit doet u door middel van het inoliën van de nagelriem met een voedende nagelriemolie. Door deze verzorging blijft de elasticiteit van de nagel behouden. Deze nagelriemolie is goed voor de nagelriemen en zorgt daarnaast ook voor zachtere handen. Deze nagelriemolie is verkrijgbaar bij femme! nagelstudio.


Femme! Nagelstudio Oss
uw nagelstyliste bij femme!
Ursula Lammerts